User Login Registra't Canvia la contrasenya
Email Username

Història

L'empresa CAFÈS CIVIT va començar la seva activitat de torrefacció de cafè de forma artesanal a Tortosa l'any 1941. El 1971 es va traslladar a una nau més gran en el casc urbà, i el 1998 es trasllada al Polígon Industrial BAIX EBRE, on actualment es troba ubicada, adaptant les seves instal.lacions a la tecnologia més moderna. Des dels seus inicis fins als nostres dies, continua torrant i envasant el Cafè CIVIT per als seus clients de forma que el seu aroma i sabor continuen sent el segell distintiu que ens diferencia.

L'empresa actualment es centra en el torrat i envasat del Cafè CIVIT, encara que també s'envasa per a terceres marques que comercialitzen els seus productes a nivell nacional.

Els nostres clients principals es troben en el sector de l'hostaleria i la restauració, encara que també és important el sector del Vending per al qual envasem cafè i llet en pols.

Finalment, també disposem d'una línia de minivending que funcionen amb el sistema de Monodosi elaborat a les nostres instal.lacions.

JoomShaper